Επίδειξη ζωγραφικής γκράφιτι

Σάββατο 27 Ιουλίου στις 18:00 / Περιοχή Ποτάμι

 

Τα παιδιά και οι έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να εκφραστούν μέσα από την τέχνη του γκράφιτι, θα πειραματιστούν με τις εικόνες, τα χρώματα, την κίνηση και τη σύνθεση όλων αυτών, ζωντανεύοντας με τη ζωγραφική τους πάνω στους τοίχους του Τυρού τις δικές τους ιστορίες. Τα παιδιά θα μυηθούν στην τέχνη του γκράφιτι από τους καλλιτέχνες: Onebran, Boohaha και Soteur.

Giorgos_Zafeiropoulos-600x600.jpg

Ο Γιώργος Ζαφειρόπουλος (a.k.a. Onebran) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα το 1989. Ασχολείται με την τέχνη του γκράφιτι από το 2001. Σπούδασε γραφιστική στην Αθήνα, όπου και έχει εγκαταστήσει το δικό του στούντιο. Βαθιά επηρεασμένος από τον σύγχρονο πολιτισμό και την καθημερινή κοινωνική παρατήρηση, το έργο του ασχολείται με τη μεταμόρφωση και τον πειραματισμό.

Links

http://onebran.gr/
instagram.com/onebran
https://www.facebook.com/onebran

 

boohaha.jpg

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος (a.k.a. Boohaha) σχεδιάζει από παιδί και συνεχίζει έως σήμερα. Ασχολείται με το γκράφιτι, τη γραφιστική, το σχεδιασμό κόμικ, την εικονογράφηση, τη φωτογραφία και τη γλυπτική. Το να δημιουργεί από το μηδέν είναι για εκείνον η πιο γλυκιά πρόκληση, ενώ ο πειραματισμός πάνω σε διαφορετικούς «καμβάδες» και υλικά είναι αυτό δίνει στο έργο του φρεσκάδα.

 

Links

boohahart.blogspot.com/
behance.net/boohahart

soteur.jpg

Ο Σωτήρης Φωκέας γεννήθηκε το 1989 στην Αθήνα, όπου και ζει. Η πρώτη του επαφή με το γκράφιτι και την street art έγινε σε ηλικία 18 ετών, όταν ξεκίνησε να σπουδάζει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητές τον Τάσο Χρηστάκη και τον Μάριο Σπηλιόπουλο. Τα έργα του περιστρέφονται γύρω από την εννοιολογική τέχνη, τις εγκαταστάσεις και το βίντεο. Έχει εργαστεί με ομάδες και συλλογικότητες, εκθέτοντας τα έργα του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

 

Links

http://www.sotirisfokeas.com/

instagram.com/soteur
https://www.facebook.com/sotirisfokeasart